Inspectie riool

Rioolinspectie

Een rioolinspectie voeren wij meestal uit bij een terugkerende verstopping.

Dus wanneer na de eerste ontstopping een verstopping snel weer opvolgt,kan er iets mis zijn met de afvoer. Dit kunnen wij dan in beeld brengen met een riool inspectie.

We brengen dan een speciale rioolcamera door de riolering heen die de riolering in kaart brengt. Nadat wij het riool probleem gevonden hebben,kunnen wij het opsporen met een riool zender. Een rioolzender spuiten wij de riolering in en sporen wij op met een ”pieper” boven de grond.

Zodoende weten wij precies op centimeters nauwkeurig waar het riool euvel zich bevindt en kunnen wij het verhelpen door middel van een rioolreparatie.

Mini camera

Het inspecteren van dunnere diameter buizen is geen probleem. Afvoeren van bijv wasbakken, ketelafvoeren ,keukens worden vaak met een dunnere diameter aangesloten.

Het inspecteren hiervan is mogelijk en zelfs uitzonderlijk makkelijk voor lekkages in het plafond of uit muren. Waarbij normaal gesproken grote delen van het huis afgebroken en herbouwd dienen te worden,word dat nu beperkt. Doordat het duidelijk is waar het lekkage precies bevindt,kunnen wij meteen op de juiste plek repareren. Dus geen overbodige verbouwingen of kosten meer.

Meer informatie over de rioolcamera vindt u hier.

Riool reparatie

Wanneer wij met een rioolinspectie het riool mankement hebben opgespoord,is het van belang dit te repareren.
Voor kleine reparaties hebben wij vaak materiaal bij ons.Maar bij grotere breuken of mankementen plannen wij u zo snel mogelijk in.
Wij vervangen zowel Gress,PVC en metalen afvoeren en wanneer nodig leggen wij uw bestrating er weer keurig in.
Doordat wij een klus volledig afronden heeft u er zelf geen omkijken meer naar.

Riool-camerainspectie
Camerainspectie riool
ontstoppingsbus