Rioolreparatie

Voordelen riool reparatie
Een rioolreparatie uitvoeren is noodzakelijk wanneer uw riolering kapot of verkeerd aangelegd is.Waarom uw riool laten repareren?

  • Een rioolreparatie verhelpt riool stankoverlast.
  • Een rioolreparatie voorkomt en verhelpt waterlekkage.
  • Ongedierte in het riool krijgt geen kans om na een rioolreparatie uit het riool te komen.

Na een rioolreparatie heeft u uw leefomgeving weer terug zoals u die gewend was.

 

Rioolreparatie werkzaamheden

Verstoppingen

RSL ontstopt voornamelijk rioleringen,veel verstoppingen ontstaan door gebreken aan het riool. Het verhelpen van dat gebrek zorgt ervoor dat uw riolering er weer jaren tegenaan kan. Dus geen terugkerende verstoppingen/stankoverlast meer.

Rioolwortels

Wortelgroei in de riolering is een veel voorkomend probleem.

Om het te verhelpen dient het goed aan te worden gepakt. Het eerste wat moet gebeuren is het ontstoppen van de riolering.
Daarna kan er een plan van aanpak gemaakt worden om de rioolwortels op te sporen. Dit doen wij met een rioolcamera-inspectie.
Na de wortelgroei in de riolering opgespoord te hebben,moet de riolering opgegraven en gerepareerd worden.
Daarom word u bij ons  altijd verder geholpen

Riool afschot

Het afschot van uw riolering bepaald de vaart van het rioolwater wat er door heen loopt. Veel rioleringen liggen niet op afschot maar op tegenschot. Dit zorgt voor stagnatie van het rioleringswater en het aankoeken van de rioleringswand,wat weer rioolverstoppingen veroorzaakt. Om dit te verhelpen dient het riool eerst te worden ontstopt en daarna opnieuw op afschot te worden gelegd. Dit zorgt ervoor dat rioolverstoppingen, bij juist gebruik, niet meer terugkomen.

Riolering aanleggen

RSL heeft al langer dan 17 jaar ervaring in het vervangen en het repareren van rioleringen.
Doordat wij vele rioolklachten aantreffen weten wij precies waar het bij de constructie fout gaat. Waardoor wij precies weten hoe het wel aangesloten moet worden. Zodoende voorkomen wij toekomstige verstoppingen en rioolklachten.

Snel hulp nodig?