Keuken verstopt Borne

Uw keukenafvoer heeft het vaak zwaar te voorduren. Iedereen spoelt er wel eens eten door heen, maar ook hardnekkige stoffen, zoals vet en zeep, zorgen ervoor dat uw afvoerputje soms vast komt te zitten. Heeft u uw keuken verstopt in Borne? Dan komt dit vrijwel altijd op een slecht moment, bijvoorbeeld wanneer u net eters krijgt of wilde beginnen aan een berg afwas van de vorige avond. Wij helpen u graag goed en snel, zodat u uw water weer met gemak door uw keukenafvoer kan laten stromen.

Hoe ontstaat een verstopping?

Een verstopping ontstaat doordat afvalresten aan de binnenkant van de afvoerbuis nestelen en het water hierdoor slecht, of zelfs helemaal niet meer, door kan spoelen. Deze ophoping van rommel zit vaak erg vast en kan niet op een gemakkelijke manier alsnog worden weggespoeld. In het begin zorgt dit voor een slechte doorstroom van het water, maar vervolgens komt nieuwe rommel hierboven op te liggen en kan het water op een gegeven moment helemaal niet meer door de berg afval heen.

Iedereen is zich ervan bewust dat grote stukken voedsel niet door de afvoer kunnen en de meeste mensen houden zich daar dan ook netjes aan. Hoe kan het dan toch dat uw keuken verstopt heeft in Borne?

Keuken verstopt Borne? Dit zijn de meest voorkomende problemen

De meest voorkomende problemen ontstaan door zeepresten, maar ook zien wij nog regelmatig afvalresten, vetten of bijvoorbeeld gebruikte tandenstokers. Vooral bij vetten en zeepresten wordt nog te vaak niet nagedacht over de gevolgen. Meestal is de oorzaak dat er te snel koud water achter het zeepwater of vet aan wordt gespoeld of er altijd iets koud water in de keukenleiding staat. Daardoor gaan deze stoffen weer stollen en komen de resten vast aan de afvoerbuis te zitten. Zo raakt op den duur uw keuken verstopt in Borne.

Keuken verstopt Borne, wat nu?

Heeft u een lastige verstopping in uw keuken en wilt u graag onze hulp bij het oplossen daarvan? Wij kunnen u op verschillende manieren helpen wanneer u uw keuken verstopt heeft in Borne. Zodat u snel weer kunt genieten van een schone en frisse keuken, waarbij het water makkelijk wegspoelt.

Wij maken bij het ontstoppen van de keuken vaak gebruik van de techniek doorveren. Dit kunnen wij voor u doen bij keukenleidingen met een diameter van 32, 40 of 50. Voor de kleinere keukenleiding, is dit dan ook de beste oplossing. Ook kunt u bij ons terecht voor grotere keukenleidingen van 75, 125 en 145 diameter. Mocht uw verstopping niet verholpen kunnen worden met deze techniek, dan hebben wij ook het materiaal om andere manieren toe te passen. Heeft u dus uw keuken verstopt in Borne? Dan kunt u altijd bij ons terecht voor het beste advies en snelle en goede service.

Vragen of afspraak maken?

Heeft u nog vragen over onze werkwijze of over uw afvoer? Neem dan gerust contact met ons op. Wij zijn bereikbaar via het contactformulier op onze website, maar kunnen voor afspraken ook 24/7 bereikt worden via 06-4616950. Wij snappen dat sommige situaties urgent zijn en zullen daarom altijd klaar staan om u te helpen wanneer u uw keuken verstopt heeft in Borne. Zodat u snel weer prettig kunt koken en vervolgens met gemak uw gootsteen weer kunt gebruiken.