06 46416950

WC/Toilet Verstopt

WC/toilet verstopping

RSL verhelpt dag en nacht  rioleringen van verstoppingen af. Met onze 24 uur 7 dagen in de week ontstoppingsservice, zien wij veel rioolklachten voorbij komen. Een verstopte WC is hier één klacht van maar ook keuken, badkamer en regenpijp verstoppingen komen wij regelmatig tegen. Met onze jarenlange ervaring en het juiste rioolgereedschap lossen wij de rioolverstoppingen goed en zonder hak of breek werk op. Dus dat scheelt u, de klant, veel ellende en geld om de leiding te vervangen.

Waardoor gaat een wc/toilet verstopt zitten?Verstopping toilet RSL

  • WC/toilet verstopping door verkeerde aanleg Riool verzakkingen/ breuken/verkeerde aansluitingen. Kortweg alle fouten die een riolering kunnen hebben verhoogt de kans op een wc/toilet verstopping.
  • WC toilet verstopping door fout gebruik Er komt zo nu en wel eens iets voorbij gevaren wat niet in de riolering thuis hoort. Denk aan ongelukjes:wc geurblokjes,knopen,shampoodopjes. Maar ook onwetendheid:vochtig toiletpapier,schoonmaakdoekjes,maandverband.
  • Verstopping door onderhoud Zo eens in de zoveel tijd kan er een verstopping plaats vinden. In elke leiding waar afvalwater doorspoelt slaat de leiding wel eens aan met bijv urinesteen of ander vuil. 

Heeft u ook een WC/toilet verstopping?

Loopt de wasbak in de badkamer niet meer zoals het hoort? Of stroomt het water in de keukenafvoer niet meer weg? Bel ons dan op voor een afspraak dan plannen wij u zo spoedig mogelijk in.

wc toilet verstopt

Bel voor een afspraak

RSL tot uw dienst