Rioolcamera

Rioolcamera

Het gebruiken van een rioolcamera doen wij vaak bij herhaling van een rioolverstopping.
Wanneer uw rioolverstopping binnen een korte tijd weer terugkomt, kan het wezen dat uw riolering niet goed doorloopt.
Dit kan voorkomen door een verzakking, foutieve aansluiting  of een breuk in uw riolering.

rioolcamera

Rioolcamera dunne diameters

Keuken, wasbak, doucheafvoer worden doorgaans aangesloten met een diameter variërend van 32, 40 of 50 m.
Om dit te kunnen inspecteren gebruiken wij een minicamera waarmee wij  eventuele lekkages,verzakkingen en verkeerde aansluitingen op kunnen sporen en in beeld kunnen brengen.

Rioolcamera dikke diameters

Wc’s worden over het algemeen met een diameter 110, 125 aangesloten alhoewel er ook uitzonderingen zijn. Dit inspecteren/detecteren wij met een standaard rioolcamera. Een HWA-leiding zien wij in verschillenden soorten diameters van een kleine 40 tot een 125,gelukkig zijn wij hier op voorbereid en is dit ook door ons te inspecteren.

Schoon riool

Om een goede inspectie uit te kunnen voeren spuiten of veren wij eerst de riolering door om eventuele vuil of verstoppingen weg te halen.
Na het schoonmaken van het riool kunnen wij het riool goed inspecteren op breuken, verzakkingen en eventuele wortelgroei.

Riool detectie

Bij ons is het mogelijk om de riolering in kaart te brengen.
Niet alleen met rioolcamera’s maar ook met detectie spuitkoppen is het mogelijk om de riolering bovengronds te volgen.
Deze koppen zijn op centimeter’s nauwkeurig te volgen en dus uw rioleringen op centimeters nauwkeurig weer te geven en dus op te graven of uit te hakken.

Repareren riool.
Na het rioolmankement met de riool camera op te hebben gespoord.volgt de reparatie.Het uitvoeren van de reparatie kan zowel binnenshuis als buiten het huis worden uitgevoerd.Ontstoppingsbedrijf RSL heeft veel ervaring in het nauwkeurig open breken van beton en het graven in de grond.Wij zorgen dat een klus snel maar ook nauwkeurig wordt afgerond.

Bel voor een afspraak

RSL tot uw dienst