06 46416950

Ontstoppingsbedrijf

Ontstoppingsbedrijf

Ontstoppingsbedrijven zijn rioolbedrijven die gespecialiseerd zijn in het riool.

Het verschil met een loodgietersbedrijf is het gespecialiseerde gereedschap dat een ontstoppingsbedrijf gebruikt om een verstopping of een rioolprobleem op te lossen.

Waar loodgieters komen met een trekveer,komen ontstoppingsbedrijven met bijv. speciale kettingkloppers/hoge waterdruk units en rioolcamera’s.

  • aanleg sanitair
  • aanleg verwarmingsinstallaties
  • aanleg waterleidingen
  • aanleg riolering

RSL werkt nauw samen met loodgieters in het gebied van Twente om de problemen op het gebied van riolering op te lossen en het werk van de loodgieters zo goed en spoedig mogelijk te laten verlopen.

 

Werkzaamheden ontstoppingsbedrijven

Riool reiniging/ riool ontstopping

Het ontstoppen of het reinigen van het riool gebeurt met hoge druk of met veermachines/kettingkloppers.Het verschil tussen het riool ontstoppen en het riool reinigen is dat bij het ontstoppen een verstoppingsprop wordt verwijderd. Het reinigen bestaat uit het verwijderen van aanslag (zoals urinesteen,extreme zeepresten) in het riool.

Rioolcamera-inspectie.

Bij een riool waarbij men de staat van het riool wil weten,kunnen wij een riool camera onderzoek uitvoeren. Dit zijn de meest geavanceerde riool camera’s die ons in staat stellen om tot op de centimeter nauwkeurig de actuele staat van de riolering in kaart te brengen. Tevens is het mogelijk de riool inspectie op te nemen op bijv. een medium, zoals een usb-stick om vervolgens ter plaatse een rapport op te kunnen maken.

Riool-detectie

Speciale riool spuitkoppen die we op onze riool spuitmachines kunnen zetten en het riool in kunnen blazen en daarna op centimeter nauwkeurig op kunnen sporen.

Riool-reparatie

Naast het riool schoonspuiten,inspecteren,detecteren,kunnen wij ook het riool repareren.

Snel hulp nodig?